КМДА Київська міська державна адміністрація


14 вересня 2017

В Оболонській райдержадміністрації відбулась апаратна нарада

В Оболонській райдержадміністрації відбулась апаратна нарада

13 вересня 2017 року під головуванням Олександра Цибульщака та за участю першого заступника голови Романа Лелюка, заступника голови Сергія Блохова, керівника апарату Ірини Пашко, керівників структурних підрозділів Оболонської райдержадміністрації, служб та комунальних підприємств району відбулась апаратна нарада.  

Розпочалась апаратна нарада з нагородження. Голова району Олександр Цибульщак вручив подяки Міністерства освіти і науки України та Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Київської міської державної адміністрації директору Дитячої юнацької спортивної школи № 13 Петроченку Олександру Борисовичу. Заслужені відзнаки школа отримала за створення належних умов навчально-тренувального процесу учнівської молоді та досягнуті успіхи в Міському огляді-конкурсі на кращий стан фізичного виховання в номінації «Позашкільні навчальні заклади СДЮШОР та ДЮСШ» у 2016-2017 навчальному році та за вагомий внесок у розвиток та пропаганду фізичної культури та спорту у місті Києві. В спортивній школі розвивають здібності вихованців в обраному виді спорту, створюють умови для виховання, фізичного розвитку, повноцінного оздоровлення, змістовного відпочинку і дозвілля дітей та молоді, самореалізації, набуття навичок здорового способу життя.

Після урочистої частини, відповідно до порядку денного було розглянуто наступні питання:

1. Про стан та перспективи розвитку фізичної культури та спорту в Оболонському районі міста Києва у 2017 році. Доповіли: Образцов Олександр Валентинович – начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту; Капічин Олексій Іванович – директор спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву «Зміна»; Петроченко Олександр Борисович – директор дитячо-юнацької спортивної школи № 13.

2. Про стан надходження орендної плати за користування майном комунальної власності територіальної громади м. Києва та вжиття заходів щодо погашення заборгованості перед бюджетом м. Києва. Доповідач: Чернишов Кирило Олексійович – начальник відділу з питань майна комунальної власності.

3. Інформація: Про новели законодавства. Доповідач: Палій Євгеній Вікторович – заступник керівника апарату  начальник юридичного відділу.

За результатами проведення наради складено протокол доручень, виконання яких взято під особистий контроль голови райдержадміністрації.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.