Головна  →  Новини  →  22 вересня 2017

Відбулось чергове засідання штабу з підготовки до осінньо-зимового періоду 2017/2018 років

Відбулось чергове засідання штабу з підготовки до осінньо-зимового періоду 2017/2018 років

19 вересня 2017 року в Оболонській районній в місті Києві державній адміністрації відбулось чергове засідання штабу з підготовки господарства Оболонського району до роботи під час опалювального періоду 2017-2018 років.  В засіданні взяли участь голова Оболонської райдержадміністрації Олександр Цибульщак, перший заступник голови Роман Лелюк, керівники комунальних підприємств району, ЖЕД 501-515, структурних підрозділів Оболонської РДА та підрозділів ПАТ «Київенерго», відповідальних за тепло- і електропостачання об’єктів Оболонського району, ПАТ «АК «Київводоканал», голови правлінь ЖБК та ОСББ, керівники інвестиційних будинків району

На засіданні були розглянуті питання про стан готовності житлового фонду, об’єктів соціальної сфери: дошкільних закладів та шкіл району, закладів охорони здоров’я, культури, управління соціального захисту населення. Стан їх підготовки з отриманням актів готовності теплових систем складає відповідно:

- житловий фонд  - 64 %

- соціальна сфера  - 100 %

- дошкільні заклади і школи району   - 98 %

Одночасно було зазначено про низький рівень готовності будинків ЖБК та ОСББ. Головам правлінь, що були присутні на засіданні наголошено про персональну відповідальність за забезпечення своєчасної підготовки ввірених їм будинків до зими та збереження тепла в них.

Перший заступник голови Оболонської райдержадміністрації звернув особливу увагу представників ПАТ «Київенерго» на незадовільні темпи ремонтних робіт на теплових мережах після проведених гідравлічних випробувань, а також щодо відновлення благоустрою після проведених ремонтних робіт на інженерних мережах.

За підсумками роботи штабу напрацьовано протокол доручень.

Наразі, робота з підготовки господарства району до роботи в осінньо-зимовий період продовжується відповідно до Правил підготовки до опалювального сезону.

 

За інформацією УЖКГ

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку