Головна  →  Новини  →  22 вересня 2017

Всесвітній День миру в НВК «Потенціал»

День, коли люди всіх країн солідарні в думках і мріях про безхмарне і мирне майбутнє, про припинення військових операцій та бойових дій. Але шлях до мирного майбутнього починається з дитинства, з формування моральних цінностей дитини. Тому педагогічний колектив НВК «Потенціал» приділяє велику увагу вихованню в дітях терпимості, ввічливості, милосердя через різні виховні заходи та проекти.

І сьогодні на майданчику комплексу відбулися лінійки присвячені міжнародному Дню мира. Учні створили «Сонце миру» з побажаннями добра і мирного майбутнього! Кожна  дитина створила своє послання, яке запустила у небо.

На свято завітали гості.

Це Голова правління Федерації Всесвітнього Миру Ільїн Михайло Вікторович, який вручив диплом «Школи Миру» активним учасникам проекту «Благодійність – це шлях до мирного майбутнього» 10-А класу Попенко Аліні, Вербінець Вероніці, Хохловій Ксенії.

Це партнери закладу - соціальний центр «Перспектива Оболонь», в особі Семикраса Олександра Васильовича, який привітав гімназистів зі святом та побажав спокою та миру на землі.

Це воїн, який пройшов через пекло війни і не з слів знає ціну миру - командир кіборгів з позивним «Арес» Скиба Олександр Сергійович.

Це батько учениці 3-А класу, учасник бойових дій Пономарьов Руслан Олександрович.

Дякуємо гостям за їх небайдужість у вихованні молодого покоління.

З музичним номером на лінійці виступив учень 10-А класу Василенко Олексій.

На святі миру учні 8-А та 10-А класів представили розмальовані парасольки миру, які готували в рамках завдання  «Школи миру» готуючись до ІV Конгресу юних посланців миру «Усім світом за мир!».

За інформацією управління освіти

 

img 2
img 4
img 5
img 5e
img 10
img 13
img 1160
Перейти до спискуВерсiя для друку