КМДА Київська міська державна адміністрація


22 вересня 2017

Міжнародний день миру в гімназії "Оболонь"

Клуб «Миротворець» НВК «Оболонь» познайомив учнів 1-11-х класів з історією виникнення Міжнародного Дня миру  та діяльністю клубу «Миротворець». Члени клубу  організували виставку малюнків, присвячених Міжнародному  дню миру. 

 Учні НВК «Оболонь» - учасники «Школи миру» та представники учнівського парламенту «Лідер» взяли участь у IV Конгресі юних посланців миру «Разом за мир», який проходив у Національному  музеї історії України у Другій світовій війні. У конгресі взяли участь Посли миру, представники міжнародних організацій, державних установ, школярі та їх батьки.

Учні НВК «Оболонь» також долучилися до акції «Парасолька миру», яка була проведена під час Конгресу. «Школа миру» представила  звіт про роботу у 2016-2017 навчальному році. Протягом 2016-2017 навчального року учні НВК «Оболонь» - учасники «Школи миру» відвідували практичні тренінги і заняття, розробляли і втілювали власні та загальношкільні миротворні проекти. За результатами роботи учениця 9-А класу Куденчук Камелія отримала звання «Юний посол миру» та отримала сертифікат Федерації всесвітнього миру.

За інформацією управління освіти

 

  2
  1
  12



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.