Головна  →  Новини  →  22 вересня 2017

Департамент суспільних комунікацій запрошує активні організації до участі у вирішенні питань місцевого значення

Департамент суспільних комунікацій продовжує організаційну роботу з відбору успішних практик для реалізації громадських ініціатив у вирішенні питань місцевого значення, що проходить у рамках Європейського тижня місцевої демократії в Україні. Цьогорічна тема – «Участь громадськості, консультації та зобов’язання: для процвітаючої місцевої демократії». Про це повідомляють у Департаменті суспільних комунікацій.

Міська влада вважає, що цей перший крок до заохочення громадських та інших організацій за успішні реалізовані проекти підсилить розуміння того, що «місцевий» і «європейський» підходи до здійснення самоврядування не протистоять, а доповнюють один одного.  

Столична влада сподівається, що у місті достатньо активних організацій, які мають певні здобутки у реалізації проектів, спрямованих на вирішення питань життєдіяльності міста, і хотіли б, щоб про їхні досягнення дізналися не тільки колеги, а й громадськість столиці та влада.

Відповідно до Порядку визначення успішних практик у заході передбачена участь інститутів громадянського суспільства, діяльність яких пов’язана з благоустроєм територій, соціальними, екологічними, освітніми, культурними, спортивними та просвітницькими ініціативами.

Усі вимоги щодо участі у проекті та короткого опису успішної практики реалізації громадських ініціатив зазначено в анкеті учасника, з якою можна ознайомитися за посиланням або на сайтіДепартаменту суспільних комунікацій.

Наразі триває електронна реєстрація зацікавлених інститутів громадянського суспільства для участі у заході. Переможців, визначених організаційним комітетом, буде нагороджено відзнакою Київського міського голови, включено до електронної збірки кращих успішних практик і запрошено до участі в різноманітних комунікативних заходах.

Департамент суспільних комунікацій запрошує інститути громадянського суспільства, що плідно працюють на благо київської громади та у 2016-2017 роках реалізували свої плани і проекти щодо покращення життя мешканців міста, не залишатися осторонь і приєднатись до проекту, подавши заявку на участь у заході.

 

kievcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку