Головна  →  Новини  →  25 березня 2014

В Оболонському районі триває весняний двомісячник із благоустрою

В Оболонському районі триває весняний двомісячник із благоустрою

У рамках проведення весняного двомісячника із благоустрою 22 березня 2014 року в столиці відбулася масштабна загальноміська толока, до якої долучилися активісти, волонтери та усі охочі мешканці Оболонського району. Активними учасниками суботника стали й представники громадських організацій «Фонд інвалідів Чорнобиля», «Організація ветеранів Оболонського району м. Києва», «Організація інвалідів війни, Збройних Сил та учасників бойових дій Оболонського району м. Києва», «Творче об’єднання реабілітації дітей та молоді з фізичними обмеженнями «Студія Дімфо», «Центр реабілітації інвалідів-спинальників «Відродження» АРС», «Спілка матерів розумово-відсталих інвалідів «Сонячний промінь», «Київська міська незалежна федерація роликового спорту всіх видів та напрямків».  

Всього в суботнику взяли участь близько 1400 осіб, 28 підприємств, установ та організацій району. Було залучено 28 одиниць техніки. Ліквідовано 5 несанкціоновані звалища відходів. Вивезено 1610,5 куб.м побутових відходів. Прибрано та очищено від побутових відходів 588080 м2 парків, скверів, газонів, пагорбів, зелених зон вздовж доріг тощо.

Нагадаємо, що за ініціативою голови КМДА Володимира Бондаренка, з 24 березня до 8 травня відбуватимуться локальні толоки у кожному районі. У цей період місто прибиратимуть та озеленюватимуть після осінньо-зимового періоду.

Запрошуємо долучитися до проведення щосуботніх толок та благоустрою території усіх мешканців Оболонського району міста Києва.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку