КМДА Київська міська державна адміністрація


25 вересня 2017

У спецшколі-інтернаті № 25 був проведений "Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності"

Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності був насичений цілим рядом заходів, на яких були застосовані різні форми роботи з дітьми, зокрема, проведено відкриті уроки з питань пожежної безпеки.

Цікавими для учнів стали нові знання про охорону праці, безпеку життєдіяльності та захоплюючі конкурси, вікторини знавців правил пожежної безпеки, безпечної поведінки вдома, правил безпечної поведінки на річці, у лісі, метро, громадському транспорті, під час грози, під час сильного вітру, шквалу тощо. Практичні заняття з евакуації на випадок виникнення надзвичайних ситуацій природного та техногенного характеру (пожеж, руйнування будівель, ускладнення погодних умов) та опрацьовання схеми оповіщення учасників навчально-виховного процесу активізували інтерес учнів до безпечного поводження на території школи.

Протягом «Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності» проведено низку тематичних заходів, зокрема: «Домашні помічники. Про небезпеку неправильного користування електроприладами», «Без мами вдома сам. Безпека у побуті», «Щоб вогонь не завдав біди, будь обережним з ним завжди!», «Безпечні та небезпечні вулиці і дороги».

Кожна дитина почуває себе у безпеці тоді, коли знає, як правильно діяти у певній ситуації. Сьогодні, навчаючи дітей правилам безпеки життєдіяльності, ми закладаємо надійний фундамент знань на майбутнє.


За інформацією управління освіти

20170920 08550320170920 10442320170920 12332420170920 135817



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.