Головна  →  Новини  →  25 вересня 2017

Київський молодіжний центр спільно з ГО «Світ фінансів» вдруге запускають курс фінансової грамотності

З 29 вересня 2017 року Київський молодіжний центр спільно з громадською ініціативою «Світ фінансів» запускають курс навчальних лекцій «Основи фінансової грамотності». Курс реалізовується з метою підвищення фінансової грамотності школярів старших класів та студентів. Програма курсу розрахована на 5 тижнів, і включає основні поняття про гроші, фінансові операції та інститути.

 Організатори — Київський молодіжний центр і «Світ фінансів» — ще у липні цього року об’єднались задля створення освітньої платформи з фінансової грамотності молоді. У рамках проекту передбачено проведення лекцій з основ фінансової грамотності та бізнес-планування. Першим проведеним заходом став курс навчальних лекцій «Основи фінансової грамотності». Курс складався з 5 лекцій, які відбувались кожної п’ятниці.

 З причини наявності великої кількості охочих, Київський молодіжний центр і «Світ фінансів» повторять курс навчальних лекцій «Основи фінансової грамотності». Учасниками стануть попередньо зареєстровані школярі та студенти. Старт курсу — 29 вересня, завершення — 27 жовтня. Розклад занять та план лекцій можна дізнатись на сайті Київського молодіжного центру: goo.gl/sWEixd

 Курс лекцій «Основи фінансової грамотності» безкоштовний. Найкращі студенти курсу отримають свідотство про вдале засвоєння навчальної програми.

Місце проведення: вул. Хрещатик, 36, Київська міська державна адміністрація.

 За додатковою інформацією звертатися за тел.: (044)-221-92-11 або електронною поштою: [email protected] (Київський молодіжний центр).

 

Перейти до спискуВерсiя для друку