Головна  →  Новини  →  25 вересня 2017

Бібліотека ім. О.С.Пушкіна запрошує на виставку творчих робіт Василя Сплодителя

У Центральній публічній районній бібліотеці ім. О.С.Пушкіна діє виставка картин, на якій представлені твори надзвичайно талановитого майстра Василя Володимировича Сплодителя. Офіційне відкриття виставки відбулось 20 вересня. Привітати художника завітали представники управління культури Оболонської РДА, Дитячої школи мистецтв №5, колеги та друзі.

Народився Василь Володимирович в селі Кожанка Винницької області. З дитинства мріяв стати «маляром» - тим, хто вміє гарно малювати, так він розумів це слово ще маленьким хлопчиною. Проте життя розпорядилося по-своєму – став військовослужбовцем. Певний час проходив службу в ЗакВО (Грузія, Вірменія), що потім відобразилося в його живописі. Після звільнення із Збройних Сил України, з’явилося більше вільного часу, все частіше повертався думками до заповітної мрії - стати «маляром».

Читав багато літератури, черпав інформацію з Інтернету, відвідував салони живопису. Згодом наважився: придбав масляні фарби, палітру, пензлик і почав втілювати мрію в життя.

Були перші невдачі, не здавався, йшов далі і ось - має певні результати.

Запрошуємо усіх озочих переглянути твори художника у читальній залі бібліотеки ім. О.С.Пушкіна за адресою: просп.Оболонський, 16.

За матеріалами ЦПРБ ім. О.С.Пушкіна

Фотоальбом

 

Перейти до спискуВерсiя для друку