КМДА Київська міська державна адміністрація


23 жовтня 2017

Виставка «Японська осінь в Україні»

У відділенні соціально-побутової реабілітації дітей з дитячим церебральним паралічем Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Оболонського району м. Києва відбулася виставка творчих робіт дітей з особливими потребами. Цього річ у форматі Року Японії в Україні виставка отримала назву «Японська осінь в Україні».

Учасниками виставки є діти з особливими потребами та їхні родини. Усі охочі мали можливість відвідати відділення  та подивитися на роботи творчої, натхненної спільної праці дітей та їх батьків, а саме: техніки декупаж та квілінгу, вишивки, вироби з бісеру, роботи з тканини, аплікації, малюнки, роботи з природного матеріалу, тощо. У кожний свій виріб родини особливих дітей вкладали душу та тепло, тому їхні роботи вийшли  неповторні та унікальні.

Директор територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Оболонського району м. Києва Кримова В.В. нагородила усіх учасників виставки дипломами та зазначила важливість проведення таких заходів: «Роботи напрочуд дивовижні й оригінальні, насичені великою енергетикою творчості, створені з безмежною любов’ю та неймовірними стараннями.Все це викликає дуже позитивні емоції у вихованців і це сприяє кращій реабілітації та взаєморозумінню з батьками.Кожен з нас може творити добро і підтримувати, бо насправді це важливо в житті для кожного з нас». 

за інформацією ТЦСО Оболонського району



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.