КМДА Київська міська державна адміністрація


23 жовтня 2017

Відбулись загальні збори Громадської ради при Оболонській РДА

19 жовтня о 16.30 відбулись загальні збори Громадської ради при Оболонській райдержадміністрації. Відповідно до порядку денного було розглянуто як регламентно-організаційні питання, так і питання, які порушили мешканці району, звернувшись із заявами до Громадської ради.

На початку засідання привітала присутніх керівник апарату Оболонської РДА Ірина Пашко, побажала плідної роботи учасникам зборів та зазначила, що завжди готова до діалогу та співпраці.

За ініціативи Громадської ради при КМДА у районах міста відбудуться Форуми «Налагодження взаємодії влади та громади, план співпраці на 2018р.» за участю членів міської та районних громадських рад та керівників структурних підрозділів РДА. В Оболонському районі Форум відбудеться 3 листопада 2017 року, тому було вирішено створити робочу групу з членів Громадської ради з метою підготовки вказаного Форуму, пропозицій щодо порядку денного, запрошених та інше.

Обговорили участь Громадської ради у формуванні Програми економічного і соціального розвитку м. Києва на 2018 рік та подальший контроль за її реалізацією в Оболонському районі.

Було вирішено підтримати пропозицію батька загиблого учасника АТО, дизайнера і громадського діяча Дурмасенка О.Л., який звернувся з листом до Громадської ради, стосовно активізації роботи в районі щодо проведення патріотичних заходів вшанування пам’яті Героїв, загиблих в зоні АТО та під час Революції Гідності.

Відповідно до колективного звернення мешканців району щодо облаштування паркувальних майданчиків на вул. Богатирській біля будинків 2 та 2а та вул. Тимошенка поблизу будинків 1, 1б, 1в було доручено профільному комітету ради вивчити питання, вжити заходів щодо врахування інтересів усіх заінтересованих сторін.

Під час засідання було обговорено й інші питання, порушені членами Громадської ради.

 

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.