Головна  →  Новини  →  23 жовтня 2017

Зеленбудівці, підприємці та мешканці Оболонського району зібрались на толоку

Сотня дерев, півсотні кущів – і на проспекті Степана Бандери, 24 зелена зона для відпочинку стала ще комфортнішою.

У суботній толоці працювали пліч о пліч комунальники КП УЗН Оболонського району, місцеві підприємці та мешканці району. У заході, також, прийняв участь перший заступник генерального директора КО «Київзеленбуд» Дмитро Заруба.

«Сьогоднішня толока - це чудовий приклад соціальної відповідальності столичних підприємців. Наша команда завжди дуже радо відгукується на будь яку соціальну ініціативу. Тому, звертаючись до підприємців, хочу сказати – давайте разом зробимо Київ зеленішим та кращим», - зазначив Дмитро Заруба.

Як відомо, КО «Київзеленбуд» виступає з ініціативою аби депутати Київради проголосували за надання статусу скверу зеленій зоні по проспекту Степана Бандери, 24. Ідею про створення нового нового скверу поруч з автосалоном «Тойота-Україна» підтримав генеральний директор КО «Київзеленбуд» Михайло Наконечний ще минулого року під час спільної толоки з представниками компанії по проспекту Степана Бандери, 24. 
«Спільні дії об’єднують. Тут буде сквер-сад: і висадка високоякісних катальп, туй та акацій кожним представником компанії є добрим поштовхом до цього», - пообіцяв М.Наконечний. 
У свою чергу, працівники КП УЗН Оболонського району влаштували декоративний Сад каменів у східному стилі і допомагали з висадкою насаджень.

 

За інформацією КО "Київзеленбуд"

 

Перейти до спискуВерсiя для друку